Modele diplome

In lucru

Cu scopul de a infrumuseta cele mai frumoase evenimente de premiere, firma noastra va sta la dispozitie cu o gama variata de modele de diplome personalizate, pentru orice tip de activitate de recompensare a eforturilor depuse. Pentru ocaziile dumneavoastra speciale, va propunem gama noastra de modele de diplome personalizate de calitate, template-ul diplomei putand fi realizat fie pornind de la grafica dumneavoastra, fie de la initiativa specialistilor pentru crearea unui model diploma special si individual.

Contactandu-ne veti gasi cele mai atragatoare modele de diplome. Oferta este diversificata datorita metodelor de personalizare automate care nu necesita realizarea de matrite; astfel numarul exemplarelor nu este conditionabil. Puteti comanda acum diploma personalizata sau orice model de diploma doriti. Dispunem de numeroase mostre de diplome si exemplare sortate diverse pentru diplome personalizate de tipar digital special.
                                 _________________________________________________________________       
      
NOU!  Orice model de diploma poate fi personalizat cu imprimare speciala cu folii metalizate. 
Printarea cu folio se face intr-un timp redus, iar dumneavoastra aveti posibilitatea de a selectiona dintr-o paleta de 10 culori metalice. 
                                _________________________________________________________________                 
NOU!  Acum puteti ornamenta orice sablon de diploma cu  elemente aurii, argintii, holograma sau alte culori metalizate. La cerere, pentru cantitati mai mari, se pot face si diplome de diferite forme. Orice model de diploma poate fi inramat, devenind un cadou veritabil, deosebit si suplimentar, puteti opta pentru gravarea ramei.

Exista multe modele de diplome online, insa numai colaborarea cu specialistii nostri va garanteaza exemplare deosebite de diplome cu un design special. Firma noastra va asigura de atentia la detalii si  termene scurte de realizare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu