24 iulie 2012

Diplome personalizate

          Pentru marcarea unor rezultate pozitive, sau pentru însemnarea unor merite de excepție vă stăm la dispoziție cu cea mai variată gamă de diplome deosebite de pe piață. Vă oferim posibilitatea imprimării speciale cu folii metalizate, cu tipar digital și finisaje premium pentru orice fel de eveniment sau concurs. Diplomele se pot comanda atât pentru participanții la diferite competitii cat și pentru organizatori, pentru absolvenții de diferite traininguri sau pentru scolari.Astfel va oferim diplome școlare, diplome cursuri, diplome speciale, diplome pentru personalitati diplome, diplome speciale de lux, ori diplome haioase sau hazlii atât pentru membrii familiei, parteneri, cat și pentru colegi sau prieteni. Eforturile susținute de participanții la diferite competiții merită să fie răsplătite. 
            Machetarea fiecărei diplome se face ținând cont de solicitările clienților, specificul concursului și vârsta participanților. Puteți alege din mai multe modele de diplome gratuite sau atelierul nostru vă poate propune o grafică unică, realizată la comandă.


Comanda minima este de 60 LEI.


Diploma personalizata cu folie metalizata, culoare aurie, cu design atragator


Diplome speciale, de merit, cu posibilitate de inramare, special proiectate cu Folio


Diploma de merit
Diploma individualizata, cu folii metalizate aurii, pentru un aspect pretios.
La cerere, rama se poate personaliza cu ajutorul gravurii laser sau prin gravura mecanica



Imprimata pe carton de culoare neagra, contrastul diplomei personalizate se accentueaza datorita procesarii cu tehnica Folio-cu folii de culor metalizate



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu